(vedere de pe Hotel Muntenia)

Pe langa facultatea de arhitectura se afla fostul Hotel Muntenia, acum parasit din cate am inteles din 2006, cand functionarii imobilului au fost obligati sa-l evacueze din diverse motive (financiare, risc seismic).
In ultima zi din septembrie m-am intalnit cu doi prietenit la fantana de la Universitate. Am pornit pregatiti spre ruinele unui magazin a carei incapere avea acces la o curte interioara aflata langa obiectivul misiunii noastre.
Ajunsi langa hotel descoperim ca singura cale de infiltrare era o usa veche din fier cu geamuri (sparte) . Era incuiata. Draci. Dupa destule incercari de a sparge butucul cu ce aveam la indemana am decis sa ma strecor prin rama geamului spart al usii pentru a atarna scara de fereastra de deasupra dand astfel celor doi posibilitatea de a intra.
Interiorul era promitator si se observa absenta homelessilor. In cele din urma ne-am vazut cu totii teferi in interiorul hotelului gata de explorare.

La subsol era deraj mare, dar jocurile gasite acolo ne-au luminat fetele.O groaza de documente, acte, facturi, planuri ale hotelului…

seiful gol…

Spre uimirea noastra ascensorul functiona…

… si cu cat urcam etajele cu atat camerele se aflau intr-o stare de degradare avansata.
Intr-un final am descoperit sub podeaua unei camarute de la receptie un alt nivel.
(vezi Urbanxplorer )
(Am sa revin cu documente scanate si alte minunatii.)