Un palat in colt uitat

Casa Nanu Muscel

Locatie: Piata Romana nr. 7

 

8 Replies to “Un palat in colt uitat”

 1. Superb! De jos nu prea vezi cat e de umbrita de cladirea ase'ului! Dar panoramele de sus deosebesti ce e acolo jos ascuns si prafuit! Foarte frumoasa casa, pacat ca nu e locuita! Care e istoria ei? Deci afla'i istoria si impartaseste'o si cu noi!
  Da chiar, pot sa ma mut acolo? Pooot? ;;)

 2. Superb! De jos nu prea vezi cat e de umbrita de cladirea ase'ului! Dar panoramele de sus deosebesti ce e acolo jos ascuns si prafuit! Foarte frumoasa casa, pacat ca nu e locuita! Care e istoria ei? Deci afla'i istoria si impartaseste'o si cu noi!
  Da chiar, pot sa ma mut acolo? Pooot? ;;)

 3. Siiii..referitor la antetul tau ce sa inteleg, vrei sa alegi intre poezie si fotografie? Dar esti bun in ambele si iti place, nu esti chiar in situatia sa alegi doar una! :-w
  Mai gandeste'te… poate am inteles gresit..
  Ma lamuresti tu..

 4. Siiii..referitor la antetul tau ce sa inteleg, vrei sa alegi intre poezie si fotografie? Dar esti bun in ambele si iti place, nu esti chiar in situatia sa alegi doar una! :-w
  Mai gandeste'te… poate am inteles gresit..
  Ma lamuresti tu..

 5. Tin sa iti spun ca ai capitvat niste poze foarte frumoase care te duce cu gandul la ceva maret , istoric. Esti bun si vreau sa te felicit!

  Tot respectul.

 6. Tin sa iti spun ca ai capitvat niste poze foarte frumoase care te duce cu gandul la ceva maret , istoric. Esti bun si vreau sa te felicit!

  Tot respectul.

 7. Prof. Dr. Nanu-Muscel a fost medicul curant al marelui om politic Ion I.I.Brătianu în timpul spitalizării suferite de către acesta în anul 1927, şi care va avea ca urmare decesul politicianului în urma unei alterări galopante a stării de sănătate. Marţi 22 noiembrie 1927 s-a anunţat că preşedintele Consiliului de Miniştri suferă de amigdalită iar joi la orele 06.45, în urma unei angine streptococice, se va consemna decesul acestuia. Pe actul de deces, alături de alte somităţi, a doua pe listă este semnătura prof.dr. Nanu-Muscel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *