Casa Dimitrie Maimarolu

To view this content, you must be a member of Alex's Patreon at $5 or more
Already a qualifying Patreon member? Refresh to access this content.
Tagged , , , , , , , , , , , , ,

4 thoughts on “Casa Dimitrie Maimarolu

 1. Uau! Chiar ma mir ca in Bucuresti care e cel mai bogat oras din Romania, sa fie case asa de paraginite, ca cele de la sate, sau cum sunt casele paraginite din centrul Clujului cartierul poreclit “Mica Budapesta” din Cluj

 2. Cea mai mare rusine pentru actuala generatie de decidenti politici si ediitari este dispretul si indiferenta fata de valori nationale ,care ne-ar putea plasa in rindul popoarelor civilizate si civilizatoare din aceasta parte de Europa si de lume .O atitudine care se explica doar prin incultura ,lipsa de patriotism ,comoditate ,spirit hraparet si slugarnicie fata de cei care ne vor cit mai umili si buni de …”muls ”!

 3. Chiar asa este. Pe langa ca constructia de autostrazi lasa de dorit, valorile culturale sunt tratate cu indiferenta de catre edili si politicieni.
  In Brasov pe langa ca cetatuia de pe Dealul Straja e inchis publicului, edilul Brasovului vroia sa distruga aleea Dupa Ziduri prin construirea unui tunel rutier cu doua benzi ce putea afecta turnurile externe de aparare a cetatii si bastionul graft datorita vibratiilor lucrarilor de excavatie, ce sa vorbesc si de distrugerea spatiului verde de acolo.
  De altfel si cetatile din zona Hartibaciului si Sighisoarei puteau fi exploatate precum castelele franceze de pe Valea Loarei.
  Chiar si ceva case memoriale sunt lasate in paragina.

 4. Pacat ca a ajuns asa. Rechinii imobiliari si preturile nerealiste la cladirile vechi sunt o cauza sigura. Fatada nu arata asa de rau ca interiorul. Casa e parasita demult, acum vreo 10 ani am lucrat vis-a-vis, la nr. 9 si tot parasita era… M-am uitat. 1.100.000 euro pret de pornire! Sa fii nebun sa dai atatia bani pe ceva nelocuibil, in care pentru restaurare intra un alt milion de euro.
  .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *