24 Replies to “Masini frumoase la Polizu”

  1. In perimetrul strazii Alexandru Lapusneanu din Bucuresti este o adevarata expozitie de masini de epoca, nu stiu cum s-au adunat atatia pe o singura strada :)) e posibil sa mai fie masini si pe strazile adiacente, inca n-am sondat toata zona, dar merita sa incerci.

  2. Nu mi-a luat comentariul (cred) asa ca il mai tastez o data: se pare ca acolo face acum Nae Carnfil un film cu actiune in anii in care se zareau astfel de masini, referitor la furtul unor bani ai BNR

  3. Nu mi-a luat comentariul (cred) asa ca il mai tastez o data: se pare ca acolo face acum Nae Carnfil un film cu actiune in anii in care se zareau astfel de masini, referitor la furtul unor bani ai BNR

  4. Asta da surpriză… Simt o dragoste copilărească spre această epocă a maşinilor. Dacă aş fi un miliardar necunoscut… tare aş cumpăra astfel de maşini şi le-aş restaura numai de dragul de a le mângâia din când în când.

  5. Asta da surpriză… Simt o dragoste copilărească spre această epocă a maşinilor. Dacă aş fi un miliardar necunoscut… tare aş cumpăra astfel de maşini şi le-aş restaura numai de dragul de a le mângâia din când în când.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *