Fosta fabrica de sticla Stiteh

Bulevardul Basarabia, în apropiere de gura de metrou Costin Georgian.

Halele fabricii de sticlă Stiteh se găsesc în stare de abandon, asteptând parcă să se prăbuşească odată cu desenele colorate. În ton cu peisajul industrial, se găseşte şi parcul Sticlăriei din proximitate, fiind de altfel singurul parc neamenajat din cartier, celelalte bucurându-se de o atenţie firească. Parcurile reprezintă importante nuclee de formare a socializării în cartier.
(citat preluat de pe blog.igloo.ro)

Vedere spre Parcul Sticlăriei, cred ca singurul parc nefinisat de pe timpul lui Ceauşescu.

29 Replies to “Fosta fabrica de sticla Stiteh”

  1. Salut! cunosc articolul si video-ul. De aici am reconstituit harta tunelurilor de sub Bucuresti intr-un articol mai vechi( "Planul Z" cred ). Inca mai caut o intrare, sa zicem. Multumesc pentru urare si numai bine si tie!

  2. Si eu am luat marfa de aici. E de necrezut cum a ajuns Romania intrun interval de 23 de ani….. Cati omaeni au ramas pe drumuri, cate fabrici au fost inchise si totul din dorinta de a deveni… doar "consumatori".

  3. Si eu am luat marfa de aici. E de necrezut cum a ajuns Romania intrun interval de 23 de ani….. Cati omaeni au ramas pe drumuri, cate fabrici au fost inchise si totul din dorinta de a deveni… doar "consumatori".

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *