Cladire pe Covaci

In seara asta am intrat din nou in imobilul de pe strada Covaci (http://reptilianul.blogspot.com/2011/07/imobil-abandonat-pe-str-covaci.html). Se pare ca zapada ne-a luat-o inainte si a ocupat o buna parte din spatiul interior. Este unul din locurile care incearca sa-ti dea fiori, mai ales noaptea, plus ca deplasarea in diverse corpuri ale cladirii este destul de ingreunata de nesiguranta podelelor de lemn. Am facut totusi cateva poze pentru a va arata pe scurt o parte din feelingul oferit de acest loc.

19 Replies to “Cladire pe Covaci”

  1. asta e Piata sf. Anton, nu? nu apare cladirea asta in poza, inca nu era ridicata. Imobilul din centru exista si azi , mi se pare, langa actuala cafenea de pe colt – Vechio (parca asa se numeste)

  2. asta e Piata sf. Anton, nu? nu apare cladirea asta in poza, inca nu era ridicata. Imobilul din centru exista si azi , mi se pare, langa actuala cafenea de pe colt – Vechio (parca asa se numeste)

  3. Reusite fotografii.Mie una mi-ar fi frica sa intru prin locuri ca acestea, nu din cauza unor fantome cat pericolul pe care il reprezinta degradarea cladirilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *