Casa parasita pe str. Vasile Lascar

Pe strada Vasile Lascăr (fosta str. Galaţi), mai exact lângă Liceul Spiru Haret, se află o casă abandonată într-o stare avansată de degradare. Intrarea se face direct din stradă şi nu necesită un efort deosebit. 
Problema deosebit de gravă, după părerea mea, este ca în apropierea casei cu pricina se află un liceu. Aceeaşi situaţie am întâlnit-o pe Str. Icoanei, unde lângă Şcoala Centrală se află nişte clădiri abandonate, locul de refugiu al multor aurolaci. Pe lângă peisajul dezolant, inestetic şi deloc optimist pe care un elev îl poate vedea uitându-se pe fereastra şcolii, avem de-a face şi cu posibilele atacuri verbale sau fizice din partea ‘locuitorilor’ acestor ruine. 
4
pano1
1
pano2
pano5
pano8
pano7
pano3
pano6
2
pano12
pano11

23 Replies to “Casa parasita pe str. Vasile Lascar”

  1. Te asigur ca nu e nimic regizat. 😀 Iar cu 'vai de noi' .. faza proasta e ca in apropierea casei cu pricina se afla un liceu. Aceeasi situatie am intalnit-o pe str. Icoanei, unde langa Scoala Centrala se afla niste cladiri abandonate, locul de refugiu al multor aurolaci. Pe langa peisajul dezolant, inestetic si deloc optimist pe care un elev il poate vedea uitandu-se pe fereastra scolii, avem de-a face si cu posibilele atacuri violente, verbale sau fizice din partea 'locuitorilor' acestor ruine.

  2. Ai dreptate, casa este un pericol pentru liceeni. A fost o casa extrem de frumoasa in trecut (cel putin asa reiese din pozele tale), pacat ca a ajuns in halul asta. Ai avut ceva curaj sa intri in ea. Stiai ca poti participa cu articolul asta la concursul de pe Merita Citit? Premiul de 300 de lei e oferit de Smuff.

  3. Ai dreptate, casa este un pericol pentru liceeni. A fost o casa extrem de frumoasa in trecut (cel putin asa reiese din pozele tale), pacat ca a ajuns in halul asta. Ai avut ceva curaj sa intri in ea. Stiai ca poti participa cu articolul asta la concursul de pe Merita Citit? Premiul de 300 de lei e oferit de Smuff.

  4. Incredible photos – you were very courageous to go in, much less up the stairs… they could have collapsed under you. Good grief, what appalling, shameful and criminal devastation…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *