Fabrica Vulcan S.A.

Fosta fabrică Vulcan S.A. sau ce-a mai rămas din ea, aflată lângă şoseaua Progresului. A fost fondată în 1909, iar în perioada comunistă, între anii 1955-1957, aici s-au asamblat primele autobuze româneşti (“Tudor Vladimirescu/ Autobuzul/ Rocar).

8 Replies to “Fabrica Vulcan S.A.”

  1. Uite ca i-a reusit lui Tender.Vulcan este in pragul falimentului.Pe faliment scrie cu litere mari MARCHIS IONEL, ospatarul ridicat de Tender la rangul de Presedinte al CA.Un papagal care a falimentat tot cea prins.Ne meritam soarta.

  2. Uite ca i-a reusit lui Tender.Vulcan este in pragul falimentului.Pe faliment scrie cu litere mari MARCHIS IONEL, ospatarul ridicat de Tender la rangul de Presedinte al CA.Un papagal care a falimentat tot cea prins.Ne meritam soarta.

  3. vai de tine, cine te-a pus sa scrii articolul de mai sus Volintiru? il deranja Marchis? ii statea in coaste? nu-si putea face de cap cu el acolo? acum si-a luat linistit masini, directori de 2 lei,secretare, consumuri nelimitate pt masini, excursii, restaurante, cazari, si ce-o mai fi, mai rau cu salariile ca le intirzie cu lunile, timp in care premiaza salariata anului pe amanta d-lui Volintiru, care probabil isi face f.bine treaba si o trimite in excursie in strainatate( sau poate a mers si el cu ea) ghiciti pe banii cui…

  4. vai de tine, cine te-a pus sa scrii articolul de mai sus Volintiru? il deranja Marchis? ii statea in coaste? nu-si putea face de cap cu el acolo? acum si-a luat linistit masini, directori de 2 lei,secretare, consumuri nelimitate pt masini, excursii, restaurante, cazari, si ce-o mai fi, mai rau cu salariile ca le intirzie cu lunile, timp in care premiaza salariata anului pe amanta d-lui Volintiru, care probabil isi face f.bine treaba si o trimite in excursie in strainatate( sau poate a mers si el cu ea) ghiciti pe banii cui…

  5. SC Vulcan SA se afla in pragul falimentului de foarte mult timp. Totul a inceput prin plecarea fortata a lui Maciuca si punerea ca director a lui Marinescu care probabil nu din initiativa proprie a fost nevoit sa aduca foarte multi directori de tot rahatul de la diverse facbrici si uzine pe care le-au falimentat(nu are rost sa dau nume cunoscatorii stiu cine sunt)si acum l-au pus pe personajul asta dubios director sa duca la capat ceea ce se urmareste de foarte mult timp. Personal imi pare foarte rau ca se intampla asa ceva cu una dintre fabricile care candva era o forta in Romania(si poate fi si acum daca este condusa de cine trebuie nu de niste nulitati care isi urmaresc numai interesele personale).
    Domnilor conducatori de la nivelul cel mai inalt de acolo va rog frumos sa va ganditi macar o clipa la soarta multor oameni de acolo care chiar muncesc din greu si sa faceti ceva pntru ei asta insemnand sa aduceti societatea SC Vulcan SA la nivelul in care se afla in anul 2008.

  6. SC Vulcan SA se afla in pragul falimentului de foarte mult timp. Totul a inceput prin plecarea fortata a lui Maciuca si punerea ca director a lui Marinescu care probabil nu din initiativa proprie a fost nevoit sa aduca foarte multi directori de tot rahatul de la diverse facbrici si uzine pe care le-au falimentat(nu are rost sa dau nume cunoscatorii stiu cine sunt)si acum l-au pus pe personajul asta dubios director sa duca la capat ceea ce se urmareste de foarte mult timp. Personal imi pare foarte rau ca se intampla asa ceva cu una dintre fabricile care candva era o forta in Romania(si poate fi si acum daca este condusa de cine trebuie nu de niste nulitati care isi urmaresc numai interesele personale).
    Domnilor conducatori de la nivelul cel mai inalt de acolo va rog frumos sa va ganditi macar o clipa la soarta multor oameni de acolo care chiar muncesc din greu si sa faceti ceva pntru ei asta insemnand sa aduceti societatea SC Vulcan SA la nivelul in care se afla in anul 2008.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *