Imagini de pe Romarta

Pot să spun că sărbătorile de iarnă, dincolo de pragul cărora aproape am trecut, au adus după ele câteva noi locuri pentru mine și prietenii mei cel puțin. Am colindat prin blocuri – în ambele sensuri ale cuvântului, am cunoscut lume frumoasă și am descoperit modalități de acces pe terase și acoperișuri. Un sezon plin de înălțime, se pare. Mai jos am postat câteva imagini de pe blocul Romarta din zona Cercului Militar. În ciuda frigului am prins și o frântură de noapte alături de luminițele din Piața Universității. 

35 Replies to “Imagini de pe Romarta”

  1. Bai, nu mai beti alcool la iesirile astea, ca se-ntampla vreo nenorocire si nu mai are cine sa faca poze asa frumoase!!! Toate cele bune si spor la treburi in continuare!

  2. Bai, nu mai beti alcool la iesirile astea, ca se-ntampla vreo nenorocire si nu mai are cine sa faca poze asa frumoase!!! Toate cele bune si spor la treburi in continuare!

  3. PS: Sper sa nu te sacai prea tare: totusi, imi trebuie acordul vreunui presedinte/administrator de bloc ceva?…sau urc pana la ultimul etaj si de acolo pot urca pe bloc de capul meu?..

  4. PS: Sper sa nu te sacai prea tare: totusi, imi trebuie acordul vreunui presedinte/administrator de bloc ceva?…sau urc pana la ultimul etaj si de acolo pot urca pe bloc de capul meu?..

  5. Tinand cont ca e bloc de proprietari, da, iti trebuie acord. Altfel nu incurajez, plus ca la un moment dat va trebui sa te cateri ca sa ajungi pe terasa. E alegerea ta.

  6. Tinand cont ca e bloc de proprietari, da, iti trebuie acord. Altfel nu incurajez, plus ca la un moment dat va trebui sa te cateri ca sa ajungi pe terasa. E alegerea ta.

  7. Sper ca o sa mai avem si la anul targul de craciun de la Universitate. Pare-mi-se sau nu prea a avut succes anul asta ori poate bucurestenii sunt intradevar niste oameni multe prea ocupati. Ia spune Alex, ca tu esti mai plimbaret.

  8. Sper ca o sa mai avem si la anul targul de craciun de la Universitate. Pare-mi-se sau nu prea a avut succes anul asta ori poate bucurestenii sunt intradevar niste oameni multe prea ocupati. Ia spune Alex, ca tu esti mai plimbaret.

  9. La anu' ar putea sa refaca strategia. As dori sa nu mai vad gardurile de fier de jur imprejur si nici toaletele alea infecte. De-aia exista in p0asaj toaleta, sa le curete p-alea si sa le faca utilizabile mai intai. 😀 in rest mai e pana la craciunul viitor!

  10. La anu' ar putea sa refaca strategia. As dori sa nu mai vad gardurile de fier de jur imprejur si nici toaletele alea infecte. De-aia exista in p0asaj toaleta, sa le curete p-alea si sa le faca utilizabile mai intai. 😀 in rest mai e pana la craciunul viitor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *