Au aruncat cu Paler la Universitate!

Incep cu o poza teribila, cadavrul unui porumbel. E de precizat ca nu era singurul.

Eu, incuind locul secret.
Ningea la Universitate cu pagini de carte… mai exact ‘Viata pe un peron’ de Octavian Paler. Actiunea a fost un indemn la lectura si redescoperirea capodoperelor literaturii romane. Nu prea vezi zilnic asa ceva. Au aruncat cu Paler la Universitate! Unii erau revoltati. Posibil sa nu fi inteles mesajul real. Altii se mirau si se minunau. Munca cea mai grea e cea de adunat dupa urma lor.

4 Replies to “Au aruncat cu Paler la Universitate!”

  1. am fost atunci din intamplare prin zona.. ma plimbam am impresia. Si era superb cum ploua cu foi si eu umblam cu picioarele prin ele ca si cum as fi mers prin zapada. Si am luat si o foaie de p-acolo.. doar ca.. stii ce m-am gandit? Militeaza astia cu ecologia&stuff, cu omoratul copacilor si apoi se arunca cu tone de hartie in piata publica…relativ ironic, nu?… Apoi, sincer, cati dintre cei de p-acolo au inteles ca e o invitatie la a mai citi o carte?

  2. am fost atunci din intamplare prin zona.. ma plimbam am impresia. Si era superb cum ploua cu foi si eu umblam cu picioarele prin ele ca si cum as fi mers prin zapada. Si am luat si o foaie de p-acolo.. doar ca.. stii ce m-am gandit? Militeaza astia cu ecologia&stuff, cu omoratul copacilor si apoi se arunca cu tone de hartie in piata publica…relativ ironic, nu?… Apoi, sincer, cati dintre cei de p-acolo au inteles ca e o invitatie la a mai citi o carte?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *