Societatea Areca S.R.L.

Lângă fosta fabrică INOX de pe șoseaua Progresului se află sediul abandonat al societății ARECA S.R.L. Acum câteva luni, când am vizitat ruinele fabricii VULCAN S.A. de vizavi, clădirile din această zonă erau încă în picioare. Astăzi, din câte am putut vedea, a scăpat de demolare doar o singură clădire de două etaje. Am prins lumină bună, am explorat, ne-au simțit câinii, iar când am evacuat clădirea paznicii strâmbau din mustăți și se holbau înăuntrul ei sperând să ne găsească. 

Vedere de pe acoperiș către ruinele fabricii VULCAN.

9 Replies to “Societatea Areca S.R.L.”

  1. este incredibil ce gasesti in acest oras. am vazut in niste postari mai vechi, cladiri pe langa care trec uneori zilnic, fara sa ma gandesc macar, la ce se ascunde dincolo de ziduri. oricum, mult succes in continuare. si permite-mi sa-ti vand in pont: MTR! in curtea interioara, sunt niste scari in partea dreapta iar deasupra scrie simplu "Biblioteca". restul, sper sa-ti placa!

    p.s: sunt curioasa sa vad cat de sus poti sa ajungi! :))

  2. este incredibil ce gasesti in acest oras. am vazut in niste postari mai vechi, cladiri pe langa care trec uneori zilnic, fara sa ma gandesc macar, la ce se ascunde dincolo de ziduri. oricum, mult succes in continuare. si permite-mi sa-ti vand in pont: MTR! in curtea interioara, sunt niste scari in partea dreapta iar deasupra scrie simplu "Biblioteca". restul, sper sa-ti placa!

    p.s: sunt curioasa sa vad cat de sus poti sa ajungi! :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *